Asociația culturală „Vibe Production” de la Brașov a luat ființă în luna Ianuarie 2019 și este o entitate care are în vedere augmentarea evenimentelor cultural mondene în municipiu, la nivel național și internațional, prin concepte proprii ori cu ajutorul unificării noastre pe alocuri cu alte asociații culturale. 

Asociația culturală Vibe Production este alcătuită numai din artiști, oameni de teatru, cu o constantă activitate scenică, din care emană netăgăduit viziunea ctitoririi viitoarelor evenimente cultural-mondene.

SCOPUL: Identificarea, menținerea și promovarea tinerelor talente

Sustine Asociatia Vibe Production

Completeaza Formularul 230

Evenimente

festival.jpg

Prima ediție a Festivalului de Muzică pentru Copii și Adolescenți VOICES OF VIBE

Festivalul va fi organizat la Brașov în luna Iulie 2019.  Festivalul se va întinde pe durata a două zile pline de muzică bună 06 și 07.07.19, pe scenă vor urca tineri interpreți din toată țara, care vor trece de o preselectie riguroasă înaintea acceptării lor în festival, unde o comisie de specialitate va alege câte 15 copii pentru fiecare categorie de vârstă.

  Categoriile de vârstă vor fi următoarele: 4-6 ani; 7-8 ani; 9-10 ani; 11-12 ani; 13-15 ani; 16-18+ ani.

 Juriul va fi compus din personalități de marcă din domeniul muzical, președintele juriului va fi compozitorul (TBA), în comisia de jurizare fiind și binecunoscuta interpretă (TBA), îndrăgita interpreta de muzică usoară (TBA), interpreta de muzică usoară (TBA), iar al cincilea membru va fi (TBA), care este unul din producatorii muzicali Hahaha Production si HB Media.

 Gala laureaților va avea loc la finalul ultimei zile de concurs, când vor avea loc și o serie de recitaluri ale membrilor juriului, precum și ale unor artiști invitați de către organizatori, o gală la care vă invităm cu plăcere.

  Pentru fiecare grupă de vârstă se va acorda câte un trofeu de grupă, un singur loc 1, 2 si 3, și câte două mențiuni, precum și premii speciale din partea sponsorilor, presei și a organizatorilor. De asemenea se va acorda și un Mare Trofeu al festivalului concurentului cu cea mai mare medie din concurs, desemnat de președintele juriului. Premiile vor consta în sume de bani, compozitii muzicale si excursii pe litoralul romanesc.

  Încă de la prima ediție a festivalului VOICES OF VIBE de la Brașov, organizatorii își propun un regal musical de exceptie, în care să primeze calitatea, transparența si corectitudinea. Pentru prima dată staful organitorilor va fi alcătuit numai din artiști profesioniști, cu o vastă experiență de scenă și nenumărate prestații în lăcașurile culturale și cultural mondene ale comunității. Ceea ce oferim noi este o oportunitate rară a participanților de a beneficia din plin de o sală ultramodernă, de o scenă adecvată, lunini profesioniste, sistem acustic impecabil, scenografie- prin intermediul colaborării cu oamenii de teatru, un juriu incontestabil.

Echipa Asociatiei

Absolvent al Liceului de Muzica Dinu Lipatti din Pitesti si al conservatorului Gheorghe Dima din Cluj sectia canto clasic. 

Membru al renumitei trupe „Green Sound” din Pitesti, alaturi de care a realizat un videoclip promovat de casa de discuri Roton. 

Artist liric la Opera Brasov. Membru activ al lumii mondene brasovene: castigatorul primei editii a concursului Brasov Idols 2012, care a avut loc în redutabilul club Times. 

Absolvent al cursurilor din cadrul atelierului Scenart - Tehnician de sunet. 
Managerul unicei trupe de cabaret din Transilvania cu sediul la Brasov: Cabaret Rising Sun.

Absolvent al Liceului de Muzica Dimitrie Cuclin din Galati si al Universitatii Transilvania sectia Pedagogie Muzicala. 

Fost membru al renumitei trupei the Siners Quartet. 

Intalnit in activitatile mondene ale Brasovului, isi duce activitatea artistica si sub blazonul Operei Brasov incepand din 2002, exceland prin interpretarea mai multor roluri solistice.

Adrian Scrimint
Adrian Scrimint

Absolvent al Liceului de Muzica Dimitrie Cuclin din Galati si al Universitatii Transilvania sectia Pedagogie Muzicala. 

Fost membru al renumitei trupei the Siners Quartet. 

Intalnit in activitatile mondene ale Brasovului, isi duce activitatea artistica si sub blazonul Operei Brasov incepand din 2002, exceland prin interpretarea mai multor roluri solistice.

Noi ne ocupam de partea de divertisment, tu bucura-te de o petrecere reusita! 

Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne

Vibe Production

Subsolul Camerei de comert și Industrie, camera 20

Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 18-20, bl. 1K, Sc. C-D

Brasov, Romania

0765 686 901

contact@vibe-production.ro

Quick Link